(0)

Προαπαντημένες ερωτήσεις (FAQ)

Τι είναι το forese.gr
Πρόκειται για ένα site που συλλέγει ρούχα και αξεσουάρ μόδας από πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα και eshops και τα παρουσιάζει με έναν πολύ φιλικό για το χρήστη τρόπο. Ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει εύκολα και γρήγορα όλα τα προϊόντα που προέρχονται από πάρα πολλά καταστήματα και συγκεντρώνονται όλα μαζί σε μία μόνο σελίδα.

Επίσης με τα έξυπνα φίλτρα, η εξερεύνηση προϊόντων γίνεται εξαιρετικά εύκολη υπόθεση, ενώ η διαδικασία της αγοράς ρούχων online γίνεται πιο ευχάριστη από ποτέ.

Σε ποιον ανήκουν όλα τα ρούχα που παρουσιάζονται στη σελίδα σας;
Όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται στο forese.gr ανήκουν στα ηλεκτρονικά καταστήματα που τα πουλάνε. Η ιστοσελίδα μας δεν έχει δικά της προϊόντα. Οποιοδήποτε ρούχο θέλεις να αγοράσεις, θα πρέπει να επισκεφτείς το αντίστοιχο κατάστημα που σε παραπέμπουμε.

Μπορώ να αγοράσω ρούχα από το site σας;
Όχι. Εμείς δεν πουλάμε ρούχα. Για οποιαδήποτε αγορά θα πρέπει να επισκεφτείς το αντίστοιχο ηλεκτρονικό κατάστημα που πουλάει το συγκεκριμένο προϊόν. Εμείς δεν κάνουμε εμπόριο ρούχων.

Πόσο κοστίζει η αποστολή των προϊόντων;
Εμείς δεν είμαστε αρμόδιοι να απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα καθώς δεν είμαστε υπεύθυνοι για την αποστολή τους. Η ερώτηση αυτή θα πρέπει να γίνει στο εκάστοτε κατάστημα που πουλάει το κάθε προϊόν που θα βρεις στην ιστοσελίδα μας. Κάθε eshop διατηρεί τη δική του πολιτική χρέωσης για τις αποστολές προϊόντων.

Μου ήρθε ελαττωματικό προϊόν. Τι να κάνω;
Τα προϊόντα που βρήκες στην ιστοσελίδα μας δεν είναι δικά μας, ούτε τα πουλάμε εμείς. Ανήκουν στα αντίστοιχα ηλεκτρονικά καταστήματα που στέλνουν οι σύνδεσμοι παραπομπής. Θα πρέπει να απευθυνθείς στο αντίστοιχο eshop που έκανες την αγορά για την επίλυση του προβλήματος.

Γιατί να επιλέξω το forese.gr και να μην αγοράσω από ένα eshop απευθείας;
Επειδή έχουμε τεράστια ποικιλία: Όταν όλα τα ρούχα από όλα τα eshops συγκεντρώνονται σε μία μόνο σελίδα, τότε σίγουρα οι επιλογές που έχεις είναι πολύ περισσότερες.

Γιατί βρίσκουμε απίθανες προσφορές: Οι αλγόριθμοί μας εντοπίζουν τις μεγαλύτερες εκπτώσεις που κάνουν όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα και έτσι μπορείς να βρεις πραγματικά εκπληκτικές τιμές.

Επειδή διαθέτουμε έξυπνα φίλτρα: Μπορείς να βρίσκεις πολύ εύκολα τα ρούχα που αναζητάς με τα κριτήρια που θέτεις εσύ. Μάρκα, μέγεθος, είδος, τιμή, υλικό κατασκευής, χρώμα, σχέδιο και πολλά ακόμα.

Τι δεν είναι το forese.gr;
Το forese.gr δεν είναι ηλεκτρονικό κατάστημα. Δεν διαθέτει δικά του ρούχα και δεν πουλάει προϊόντα. Ο σκοπός του είναι να αναζητά προϊόντα από το διαδίκτυο και να τα παρουσιάζει όλα μαζί συγκεντρωμένα στο χρήστη.

Πόσο συχνά ανανεώνονται τα ρούχα που παρουσιάζονται στο forese.gr;
Οι αλγόριθμοί μας σε καθημερινή βάση αναζητούν όλα τα ρούχα που πωλούνται στο internet. Η διαδικασία γίνεται πολλές φορές μέσα στην ημέρα. Έτσι μπορείς να έχεις ανανεωμένες πληροφορίες και να βρεις άμεσα τα τελευταία μοντέλα που είναι στη μόδα.

Ένα ρούχο που βρήκα στη σελίδα σας δεν είναι διαθέσιμο στο eshop. Γιατί συμβαίνει αυτό;
Αυτό μπορεί να συμβεί σε σπάνιες περιπτώσεις. Παρόλο που ανανεώνουμε πολύ συχνά τη λίστα με τα προϊόντα που παρουσιάζουμε στο site μας, σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει η πιθανότητα το προϊόν να έχει εξαντληθεί στο eshop και η βάση δεδομένων μας να μην έχει ενημερωθεί ακόμα. Το πρόβλημα αυτό συνήθως λύνεται εντός κάποιων ωρών με την επόμενη ανανέωση που θα κάνει η ιστοσελίδα μας.

Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες σας;
Για τον επισκέπτη οι υπηρεσίες μας δεν κοστίζουν απολύτως τίποτα. Μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες μας εντελώς δωρεάν.

Έχω και εγώ κατάστημα με ρούχα. Μπορώ να πουλάω μέσω της σελίδας σας;
Δυστυχώς όχι ακόμα. Όμως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα εντάξουμε και άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα με ρούχα στο site μας.

Πώς φτιάχτηκε το forese.gr
Το forese.gr είναι μια custom πλατφόρμα που διαθέτει πολύ έξυπνους αλγόριθμους που αναζητούν τα καλύτερα ρούχα μέσα από πλήθος ιστοσελίδες. Ο επισκέπτης βλέπει μόνο το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο δεν ξεπερνάει ούτε το 5% του κώδικα που χρησιμοποιεί η πλατφόρμα μας για να λειτουργήσει.

Οι συνεχείς βελτιστοποιήσεις, η χρόνια εμπειρία, καθώς και οι καταρτησμένες γνώσεις όλου του προσωπικού, έκανε το forese.gr την κορυφαία σελίδα εύρεσης ρούχων online. Πλέον το σύστημά μας ανταποκρίνεται στο μέγιστο δυνατό και σχεδόν ακαριαία. Αυτό είναι πολύ ωφέλιμο για την συνολική εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας μας.


 ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
Ζακέτες Κολάν Κοστούμια Μπλούζες Μπουφάν Ολόσωμα Παντελόνια Παλτό Πουκάμισα Πυτζάμες Σακάκια Σορτς Σύνολα Φορέματα Φόρμες Φούστες Όλα ΑΝΔΡΙΚΑ
Ζακέτες Κολάν Κοστούμια Μπλούζες Μπουφάν Παντελόνια Παλτό Πουκάμισα Πυτζάμες Σακάκια Σορτς Φόρμες Όλα ΠΑΙΔΙΚΑ  -  ΒΡΕΦΙΚΑ
Ζακέτες Κολάν Μπλούζες Μπουφάν Ολόσωμα Παντελόνια Πουκάμισα Πυτζάμες Σετ Σορτς T-shirts Φορέματα Φορμάκια Φόρμες Φούστες Φούτερ Όλα